Fra start til nå

En kort historie om forfatteren
og om hvordan boken ble til

Om forfatteren


Etter å ha tatt noen dårlige valg i livet og ikke tenkt seg godt nok om endte det jeg trodde ville bli starten på en god tid, til noe helt stikk motsatt. Fra en hektisk hverdag med nystiftet familie, stort arbeidspress og litt for mange regninger gikk det i den retningen det desverre også gjør for mange andre. Jeg gikk på en skikkelig smell. Jeg "møtte veggen" om man kan kalle det det. Denne hendelsen skulle bli starten på en ny vei med utallige utfordringer for meg og min familie. Fra å overvinne tvangstanker, panikk angst, få orden på et korttidsminne som ikke virket, lite hjelp å få, gjeld langt opp etter ørene og til å måtte selge huset for så å starte på nytt igjen og frem til idag. Å bli frisk igjen og samtidig mestre den økonomiske hverdagen som endte det hele og ha full kontroll igjen, har jammen vært lang. Men jeg må si at uten den lange veien å gå, hadde jeg ikke vært der jeg er idag. Om jeg ville valgt veien igjen så klarer jeg meg fint med den ene opplevelsen. For jeg akter ikke å starte på nytt igjen.

Jeg har lenge hatt lyst til å dele opplevelsene mine slik at andre kanskje kan ha nytte av erfaringene jeg har fått underveis og på veien ta med seg noen tips. Men det skulle altså ta meg flere år før jeg satte meg ned for å skrive denne lille boken. Alle opplevelsene og erfaringene du leser om i boken har undertegnede selv erfart. Det var ingen underveis som sa hva jeg skulle gjøre eller hvordan jeg kunne ordne opp i rotet jeg skapte. Min beste rådgiver og partner var min kone. Og sammen klarte vi å komme tilbake igjen der vi en gang var. Vi har til og med kommet lenger enn det vi hadde tenkt vi skulle klare.

Ved å skrive denne boken, håper jeg at jeg kan bidra til at flere som har behov for hjelp, kan finne veien tilbake igjen. For det er ikke lett å vite hva man skal gjøre eller hvem man skal søke råd hos når man føler seg presset og er inne i en tøff periode i livet. Men det finnes ALLTID en vei ut. Selv om det tar tid så skal man huske på at man kommer seg alltid opp på beina igjen om man bare er litt målrettet og tålmodig. Jeg ønsker alle de som er i en økonomisk krise lykke til på veien og jeg håper du eller dere finner mye god inspirasjon og veiledning ved å lese boken min slik at veien tilbake blir litt lettere og overkommelig.

KLARTE VI DET, KAN ALLE KLARE DET!